• Home
  • KOOP een BoomBag
  • Koop 'm daar

KOOP 'M DAAR

De BoomBags zijn ook te koop bij:

  • Mevrouw Janne, Batjanstraat 22, Enschede
  • Knhus Lifestyle, Gronausestraat 1197, Glanerbrug

Wil je de BoomBags ook verkopen in jouw winkel, stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mevrouw Janne

De persoonlijke benadering, de liefde voor het materiaal en de gezelligheid van de winkel staat bij Mevrouw Janne voorop. Vandaar dat ze geen webshop heeft, maar een ‘ouderwetse’ winkel waar gevoeld, gepast, geroken en geproefd kan worden. Op vijf minuten lopen van het centrum van Enschede bevindt zich de prachtige stadsboerderij waarin Mevrouw Janne gevestigd is. Samen met interieurwinkel De Apestaart en WILLEM. Meubelmakerij heeft ze er een huiselijke en warme sfeer gecreëerd waar iedereen welkom is. Kom dus snel langs en laat u verrassen door alle mooie spullen die Mevrouw Janne te bieden heeft.
www.mevrouwjanne.nl

Knhus Lifestyle

Met een uniek samengestelde collectie voelt een bezoek aan de winkel KNhus Lifestyle als: warm, sfeervol en thuis. Een heerlijke lifestyle beleving van mode en wonen. Alles in een vrouwelijke en stoere stijl. Aan onze tafel is altijd plek voor een lekkere kop koffie of thee en worden de nieuwste woon- en styling magazines doorgebladerd.
www.knhuslifestyle.nl

20160325 BoomBagsVerkoop 0007
20160325 BoomBagsVerkoop 0010